COVID19 NIEUWS — 8/5

Lieve klanten,

Eindelijk is het zover! We staan helemaal te popelen om jullie te mogen ontvangen volgende week. Vanaf maandag 11 mei zullen we om 10u de deuren terug mogen openen. Naar aanleiding van de maatregelen, vragen we jullie graag om een mondmasker te dragen & jullie handen te ontsmetten met handgel vooraan in de winkel.

We zijn blij jullie terug te mogen ontvangen, maar stellen nog steeds ieders gezondheid voorop.

Tot snel!

COVID19 NIEUWS — 15/4

Lieve klanten,

We zullen volgens de nieuwe maatregelen de winkel nog even gesloten moeten houden. Vanaf 4 mei hopen we jullie eindelijk terug te mogen ontvangen. Uiteraard doen we er alles aan om de hygiëne maatregelen rondom coronavirus te blijven volgen. We brengen jullie hierover later op de hoogte.

We staan wel nog heel graag voor jullie paraat deze dagen! Stuur ons een mail naar info@optiekgoormachtigh.be voor advies of vragen of bel ons op het nummer 03 888 06 42 voor dringende zaken.

Zorg goed voor jezelf & voor elkaar!

Gezonde groetjes,
Team Optiek GoormachtighCOVID19 NIEUWS — 17/3

Lieve klanten,

Gisteren brachten we u nog op de hoogte i.v.m. onze blijvende openingsuren & de aangepaste maatregelen omtrent hygiëne binnen de winkel. Dit volstaat echter niet om volledig veilig te werk te gaan. In ons beroep is het onmogelijk om minstens een meter afstand te houden met onze klanten zoals wordt voorgeschreven.

Zo hebben we na lang wikken & wegen besloten om rekening te houden met het besmettingsgevaar en onze prioriteit te leggen bij jullie gezondheid. Met spijt in ons hart zullen we daarom de deuren sluiten om samen de strijd tegen COVID-19 aan te gaan. (voorlopig t.e.m. 19 april)

We zijn wel steeds bereikbaar voor vragen via e-mail, instagram, Facebook of via het contactformulier op onze website.

Zorg goed voor jezelf & voor elkaar!

Hopelijk tot snel !
Groetjes, Team Optiek Goormachtigh

Meer informatie:

Algemeen

Bij vragen of herstellingen kunt u steeds mailen naar info@optiekgoormachtigh.be welke elke dag wordt bekeken. Voor dringende gevallen kunt u ons bellen op het nummer 03 888 06 42.

Voor verdere vragen zijn we ook beschikbaar op volgende kanalen:
Website contactformulier: http://www.optiekgoormachtigh.be
Instagram: @optiekgoormachtigh
Facebook: @optiekgoormachtigh

Lensonline contactlenzen

Ook voor het bestellen van contactlenzen of lenzenproducten met levering op eigen gekozen adres (gratis vanaf € 75), kunt u ons bereiken
– via e-mail: info@optiekgoormachtigh.be
– via uw online LensOnline account op http://www.lensonline.be
– via telefoon: algemene klantendienst 03 212 28 28

Lapperre hoorapparaten

Indien u vragen heeft i.v.m. uw hoorapparaat en dringende problemen kunt u uw audiologe bereiken
– via email: info@optiekgoormachtigh.be
– via ons online contactformulier op http://www.optiekgoormachtigh.be
– via telefoon: algemene klantendienst 0800 10 888
Hier vind je meer informatie voor Lapperre opvolgingen
COVID19 NIEUWS — 16/3

Graag brengen we jullie op de hoogte van het laatste nieuws binnen onze sector vanuit het kabinet van Volksgezondheid en de federale maatregelen die wij zullen opvolgen om verspreiding te voorkomen.

  1. We zullen onze activiteiten beperken tot de aankoop van brillen, contactlenzen, lensproducten en andere optische hulpmiddelen. Ook voor de aankoop van Lapperre producten kunt u nog bij ons terecht. We moeten jullie wél informeren dat alle oogtesten, contactlensaanpassingen, pupilafstand opmetingen en -controles dienen uitgesteld te worden gezien het besmettingsgevaar voor alle partijen. Het coronavirus is namelijk ook besmettelijk via het traanvocht. Bij dringende zaken zullen we jullie doorverwijzen naar jullie (oog)arts.

    Onze audiologe Stefanie zal op vrijdag alsnog aanwezig zijn, maar enkel en alleen voor noodzakelijke afspraken. Dringende zaken krijgen voorrang en kleine herstellingen of aanpassingen worden waar nodig verplaatst naar een later tijdstip.
  2. Daarnaast willen we jullie ook vragen om onze hygiënemaatregelen strikt te hanteren. We willen dan ook het principe van social distancing naar voor brengen, waarbij we zeker 1 meter afstand houden van elkaar en we ervoor zorgen dat er maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn in onze winkel op hetzelfde moment. Aangeraden is om tijdens deze periode een afspraak te maken voor de aankoop van een bril. Wijzelf zullen zorgen voor een nog meer hygiënische omgeving aan de hand van handgels, handenwassers en het regelmatiger reinigen van materialen binnen de winkel zoals het ontsmetten van klinken en tafels, aanbod van brillen & andere materialen waarmee jullie in contact kunnen komen.
  3. Gelieve er rekening mee te houden dat onze leveranciers ook hun eigen maatregelen hebben genomen en er vertragingen kunnen zijn bij leveringen. Hier spreken we over de bestellingen van glazen, aparte onderdelen ter herstelling of voorraadbestellingen van (zonne)brillen. Dit geld ook voor onze samenwerking met Lensonline contactlenzen en Lapperre hoorapparaten.

We vinden het belangrijk om de algemene voorzorgmaatregelen te volgen om verdere verspreiding van COVID te voorkomen. We vragen graag van jullie hetzelfde (blijf thuis indien u zwak of ziek bent) en hopen op jullie begrip om deze tijd samen te doorstaan.

Openingsuren

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben begrepen vanuit de federale maatregelen, moeten alle winkels die niet voorzien in nutsvoorzieningen tijdens het weekend gesloten blijven. Daarom zullen we t.e.m. 3 april volgens volgende tijdschema voor jullie ter beschikking staan:

maandag12:30–18:00
dinsdag09:30–18:00
woensdag09:30–18:00
donderdag09:30–18:00
vrijdag09:30–18:00
zaterdaggesloten
zondaggesloten