Rupel Optiek bestaat al zo’n 50 jaar, steeds gevestigd in het centrum van Boom op de Grote markt. Sinds 1990 wordt Rupel Optiek uitgebaat door Carine Goormachtigh, een gediplomeerd-opticien-optometrist met bijna 30 jaar ervaring in het vak. Een detailzaak met vakkennis, gericht op klantenservice en erkend door alle ziekenfondsen.

Met dezelfde missie en visie zette Carine Goormachtigh vanaf het voorjaar 2017 graag de zaak verder onder de naam ‘Optiek Goormachtigh’. Niet alleen de naam heeft in 2017 een wijziging ondergaan, ook het team is uitbreid en het gebruik van de sociale media werd geoptimaliseerd. Eind 2017 verhuisde Optiek Goormachtigh uiteindelijk ook naar een ruimere en modernere locatie te Antwerpsestraat 2 Boom.

Als gediplomeerde opticiens helpen we je graag bij het maken van een juiste keuze met kijk op comfort, maar ook het niet te vergeten ‘beauty’ aspect. Door opvolging van de modetrends en bezoeken op veeltallige internationale vakbeurzen kunnen we voldoen aan de wensen van de modebewuste brildrager.

Om een betere en snellere service te voorzien, doen wij de kleine herstellingen nog steeds ter plaatse. Ook kan je bij ons terecht voor professionele oogmetingen, contactlenzen en hoorapparaten.

Neem regelmatig een kijkje op onze website of sociale media om op de hoogte te blijven van onze nieuwe collecties en promoties.


WAAROM KIEZEN VOOR OPTIEK GOORMACHTIGH

OOGMETINGEN

Perfect zien met een optimale gezichtsscherpte blijft voor ons de grootste prioriteit. De meest bekende optische oogfouten zijn: bijziendheid, verziendheid, astigmatisme en presbyopie.

Uw afwijking kan veranderen door de jaren heen en het is dan ook belangrijk om regelmatig uw ogen te laten testen. Daarom staan we je graag bij a.d.h.v. een volwaardige oogmeting en een aanvullend professioneel advies door onze optometristen voor zowel je bril als je contactlezen. Bij specifieke aandoeningen of refractiefouten sturen we u graag door naar

LENZEN

Alle soorten zachte contactlenzen van de beste merken zoals Alcon, Bausch&Lomb, CooperVision, Johnson&Johnson,…. Als klant bij Optiek Goormachtigh kan je nieuwe contactlenzen steeds bestellen via het tabblad contactlenzen/bestellen.

HERSTELLINGEN

Je kan steeds bij ons terecht met alle herstellingen of aanpassingen. Gezien we over een eigen atelier in onze winkel beschikken, kunnen we u steeds op de snelste en correcte manier behelpen en u de beste service garanderen.

HOORAPPARATEN

Sinds enige tijd werken we samen met Lapperre. Op vrijdag is een specialiste ter plaatsen om u correcte informatie te verlenen. Daarnaast kan ons team in Optiek Goormachtigh je ook iedere dag bijstaan om je te voorzien van de correcte filters, batterijen en reinigingen van uw hoorapparaat. Ook kan je ons steeds telefonisch, per email of via het contactformulier op onze website bereiken om een afspraak op vrijdagvoormiddag te maken.

Had je graag meer informatie over deze diensten, laat dan gerust iets weten, Optiek Goormachtigh helpt U graag verder!