Wegens eventuele langere levertermijnen is het aangeraden je lenzen tijdig te bestellen!

Steeds meer mensen kiezen voor contactlenzen, een goed alternatief voor de bril, al is de bril niet volledig uit te sluiten. Een perfect zicht en gezondheid is dan ook onze prioriteit. Je kan steeds bij ons terecht voor een voortdurende ondersteuning, regelmatige controles en een ruim assortiment aan zachte dag- en maand contactlenzen van de beste merken en de daarbij horende onderhoudsvloeistoffen.

Om te weten of je ogen deze verdragen, kan je deze vrijblijvend gratis bij ons uitproberen. Wij helpen je graag op weg terwijl we kijken naar uw persoonlijke situatie, noden of levensstijl.

Opgelet: Maak je een afspraak voor een lenscontrole, dan mag je geen lenzen dragen tot +- 6 uur voor de oogtest.

Dag-, week- of maandlenzen?

Een daglens draag je slechts één dag en werp je na gebruik meteen weg. Daglenzen zijn hierdoor de ideale oplossing voor een brildrager die lenzen wil dragen voor het comfort tijdens het sporten of tijdelijk op vakantie. Ook zijn daglenzen een perfecte oplossing bij gevoelige of droge ogen, gezien je de hygiëne verzekert door elke dag nieuwe lenzen te gebruiken.

Een weeklens gebruikt je voor 2 weken. Je draagt ze overdag en bewaard ze ‘s nachts in een lenzenpotje met de voorziene lenzenvloeistof. Hygiëne is bij de tweewekelijkse lenzen van groot belang voor de gezondheid van het oog.

Een maandlens daarentegen kan je 30 dagen blijven gebruiken. Dit wil zeggen dat je deze elke avond uitneemt en in de ochtend terug aanbrengt. Het is wel belangrijk dat je telkens bij het uitnemen van je lenzen, de lenzen potjes uitspoelt en lenzenvloeistof ververst om de hygiëne te optimaliseren. Bij regelmatig gebruik van lenzen is de maandlens mits hygiënisch gebruik, de ideale oplossing.

Online lenzen bestellen

We kunnen je steeds voorzien in een groot aanbod van zachte lenzen aan een scherpe prijs dankzij onze samenwerking met Lensonline.be. Als contactlensspecialist in uw buurt, kunnen we je steeds advies geven voor de beste oplossing bij jouw levensstijl.

Je kan je contactlenzen telefonisch, via e-mail of in de winkel bestellen. Ook is het mogelijk om deze van thuis uit of van op het werk online te bestellen via het contactformulier op onze website of via jouw account op het lensonline.be platform.

Voordelen samenwerking voor contactlenzen en producten

  • gemakkelijk lenzen bestellen
  • scherpe prijzen
  • gevarieerd aanbod
  • geen transportkosten bij levering in onze winkel

Meer informatie:

Lensonline.be