Steeds meer mensen kiezen voor contactlenzen, een goed alternatief voor de bril, al is de bril niet volledig uit te sluiten. Een perfect zicht en gezondheid is dan ook onze prioriteit. U kan steeds bij ons terecht voor een voortdurende ondersteuning, regelmatige controles en een ruim assortiment aan zachte dag- en maand contactlenzen van de beste merken en de daarbij horende onderhoudsvloeistoffen.

Om te weten of je ogen deze verdragen, kunt u deze vrijblijvend bij ons uitproberen. Wij helpen u graag op weg terwijl we kijken naar uw persoonlijke situatie of levensstijl.

Opgelet: Maak je graag een afspraak voor een lenscontrole? Dan mag je geen lenzen dragen tot 12 uur voor de oogtest.

Dag-, week- of maandlenzen?

Een daglens draagt u slechts één dag en werpt u na gebruik meteen weg. Daglenzen zijn hierdoor de ideale oplossing voor een brildrager die lenzen wil dragen voor het comfort tijdens het sporten of tijdelijk op vakantie. Ook zijn daglenzen een perfecte oplossing bij gevoelige ogen, gezien u de hygiëne verzekert door elke dag nieuwe lenzen te gebruiken.

Een weeklens gebruikt u voor 2 weken. Je draagt ze overdag en bewaard ze s’nachts in een lenzenpotje met vloeistof. Hygiëne is bij de tweewekelijkse lenzen van groot belang voor de gezondheid van het oog.

Een maandlens daarentegen kunt u 30 dagen blijven gebruiken. Het is wel belangrijk dat u telkens bij het uitnemen van uw lenzen, uw lenzen potjes uitspoelt en lenzenvloeistof ververst om de hygiëne te optimaliseren. Bij regelmatig gebruik van lenzen is de maandlens mits hygiënisch gebruik, de ideale oplossing.

Online lenzen bestellen

We kunnen u steeds voorzien in een groot aanbod van zachte lenzen aan een scherpe prijs dankzij

onze samenwerking met Lensonline.be. Als contactlensspecialist in uw buurt, kunnen we u steeds advies geven voor de beste oplossing bij uw levensstijl.

U kan nog steeds telefonisch of in de winkel uw contactlenzen bestellen. Ook is het mogelijk om deze van thuis uit of van op het werk online te bestellen via het contactformulier op onze website of via het lensonline.be platform.

Voordelen samenwerking voor uw contactlenzen en producten

  • gemakkelijk lenzen bestellen
  • scherpe prijzen
  • gevarieerd aanbod
  • geen transportkosten bij levering in onze winkel

Meer informatie:

Vermoeide & droge ogen + Beeldschermgebruik

Lensonline.be