Onze ogen zijn niet gemaakt voor dagelijks en afwisselend gebruik van schermen zoals je smartphone, tablet, computer of televisie. Langdurig schermgebruik kan vermoeidheid veroorzaken waardoor je te maken krijgt met symptomen als oogirritatie, troebel zicht en hoofdpijn. Denk dus tijdig aan bescherming voor je ogen en ontdek nu de acties bij ons in de winkel.

BlueControl

Houdt het blauwe licht van digitale schermen onder controle met een BlueControl. Een BlueControl filtert het blauwe licht van de digitale schermen waarmee je dagelijks vele uren mee in contact komt.

  • Voorkomt overbelaste en vermoeide ogen
  • Vermindert verblinding
  • Biedt een comfortabeler en meer ontspannen zicht
  • Houdt de ogen gezonder
  • Garandeert een meer natuurlijke kleurwaarneming

Sync III – Enkelzicht / Unifocaal met boost zone

Sync III glas

Een nieuw glas met accommodatie ondersteuning. Sync III glazen houden rekening met de hedendaagse visuele behoeften en zorgen ervoor dat de ogen minder worden belast in de digitale wereld.

De boost zone is een zone onderaan het brillenglas waar de correctie geleidelijk aan toeneemt waardoor de oogspieren zich kunnen ontspannen en de ogen makkelijker hun focus vinden.

Doelgroep Sync III

Young Professionals

Hebt u een enkelvoudige verte bril nodig?
Ben je tussen de 13 en 45 jaar oud?
Kijkt u meer dan twee uur per dag naar digitale schermen?
Heb je een bureaujob en zit je voortdurend af te wisselen tussen scherm en nabijwerk?
Ervaart u één van volgende symptomen zoals vermoeide brandeden ogen, hoofdpijn, troebel zicht, geïrriteerde ogen, overmatig knipperen of droge ogen of lichtgevoeligheid?

Workstyle V+ – Presbyoop Indoor brillenglas voor kantoorwerk

WorkStyle V+ glas

Het @work glas behelpt al langere tijd bij kantoorwerk of precisietaken, met optimaal diepte-en brede zicht op nabij-en tussenafstand. Hiervoor zijn 3 verschillende ontwerp-varianten:

Close: breedste gezichtsveld nabij met dieptezicht tot circa 1 meter (bv. juwelier of intensief lezen)
Screen: scherp diepte- en breedte zicht van nabij tot circa 2 meter (bv. tandartsen of kunstenaars)
Space: scherp en comfortabel zicht op het beeldscherm met de mogelijkheid van scherp vergezicht tot op een afstand van circa 6 meter (bv. kantoorwerk of presentaties)

Doelgroep WorkStyle V+

Deze indoor brillenglazen zijn bestemd voor brildragers vanaf 40 jaar oud die veelvuldig kijken op de korte en middellange afstand. Het WorkStyle V+ brilglas is een perfecte aanvulling op een multifocale bril.