Alles begint bij een unieke kijk …
Zoals jullie waarschijnlijk reeds gemerkt hebben, heeft er zich een grote verandering voorgedaan in de ondertussen welbekende technologische wereld. Daar waar vroeger veel papierwerk tevoorschijn kwam, wordt er nu regelmatig digitaal te werk gegaan (d.m.v. computer, smartphone, tablet, etc.).
Maar is dit wel zo goed voor uw ogen? “Kijkcomfort en oogbescherming” zijn door het veelvuldig gebruik van deze digitale apparaten nog nooit zo belangrijk geweest. Om aan deze 2 componenten te voldoen, kan u altijd bij ons, uw vakopticien, terecht om u te voorzien van een optimaal advies. We willen u, uw familie en vrienden graag zo goed mogelijk bijstaan bij het maken van de glaskeuze die bij uw leef- en werkpatroon past. We zullen stilstaan bij uw unieke kijk op het leven en u voorzien van een op maat gemaakt glas voor uw ogen.

Unieke kijk vs Optische illusie

Voor de najaarsactie bij ons in de winkel, willen we graag het begrip ‘de unieke kijk’ naar voor brengen. Daar waar iedereen een andere kijk heeft op het leven en deelneemt aan andere activiteiten, zullen wij ook het zicht bij elke persoon op maat behandelen. Elk leven is uniek, zoals ook elk oog en zicht uniek is. Daarom geven we bij de aankoop van Hoya kwaliteitsglazen(*) een “uniek blik cadeau” omtrent de optische illusie.

“Een optische illusie komt voor wanneer de ruimtelijkheid in tweedimensionale afbeeldingen niet klopt met de werkelijkheid. De hersenen gebruiken 20% van wat je ziet en vult de rest in op basis van ervaringen, verwachtingen en andere zintuigen. Zo komt het dat men dingen ziet die helemaal niet kunnen.” Hoya

Cadeau bij aankoop van Hoya kwaliteitsglazen: 2018 dagkalender

Dingen zijn niet altijd wat ze lijken.

* Actie geldig
– van 01/10/2017 tot en met 31/12/2017, zolang de voorraad strekt
– bij Hoya glazen behandeld met Hi-Vision- LongLife, LongLife BlueControl of LongLife UV Control
  of bij de verkoop van glazen uit het gamma van EnRoute / iD Workstyle V+