Actie geldig van 1 oktober 2016 t.e.m. 31 december 2016 zolang de voorraad strekt

 

Zitcomfort vs. kijkcomfort

Een zitbal helpt om gezond achter het bureau te zitten. Het is een oplossing ter preventie van klachten is het aannemen van een actieve zithouding. Omdat de gebruiker zichzelf constant in evenwicht moet houden, worden de spieren zodanig benut dat klachten bijna worden uitgesloten.
Naast een optimaal zitcomfort verdienen je ogen ook wat extra aandacht. Als vakopticien weten wij welk glas het best aan jouw individuele behoeftes voldoet, welke jobs of hobby’s je ook uitoefent. Om aan beide comforts te voldoen krijg je nu bij aankoop van een bril met beschermende Hi-Vision LongLife coating een ergonomische zitbal.

Hoya Hi-Vision LongLife glascoating is een antireflectie coating die een helder, ontspannen zicht met een goede kwaliteit en verlengde levensduur garandeert. Enkele van de veel genoemde voordelen zijn:

  • Kraswerend
  • Ontspiegelend waardoor reflecties voorkomen worden
  • Waterafstotend
  • Vuilafstotend en dus makkelijk reinigbaar
  • Antistatisch

In combinatie met de UV Control en Blue Control coating beschermen ze:
– UV Control optie voorkomt oogveroudering of klachten van de schadelijke UV-stralingen die van de zon afkomstig zijn
– BlueControl zorgt ervoor dat de blauwe lichtstralen worden tegengehouden van alle digitale apparaten in je dagelijkse omgeving zoals je smartphone, tablet, computer, televisie, … Deze BlueControl glazen zullen de vermoeidheid en belasting van je ogen tegengaan of verminderen.