Klaar voor de feestdagen of nog volop op zoek naar hét perfecte geschenk?

Verras je familie met het leukste kerstcadeau!

 

 

BRILETUI

Een leuk bril-accessoire welke iedere brildrager apprecieert. Valrose zorgt ervoor dat iedere brildrager een etuis naar keuze vindt, in verschillende maten en vormen.

Wat als u een kleine handtas meeneemt en uw bril er niet in past? Denk dan eens aan de compacte etuis van Valrose. Uw bril raakt niet beschadigd en kan naar overal gemakkelijk meegedragen worden. Bovendien kunt u deze mooie etuis ook steeds gebruiken als tasje voor contactlenzen/make-up of kleine portefeuille.

BRILKETTING

Een leuk extra voor uw bril. Maak uw outfit compleet met een toffe brilketting, en daarenboven heeft u uw bril steeds bij de hand. Wanneer u uw bril heeft opgeborgen, kunt u de brilketting ook steeds als ketting dragen. We stellen jullie graag een gevarieerd aanbod voor met verschillende prijzen. Daarbij vindt u tijdens de maand december ook verschillende kortingen op de brilkettingen.

ZONNEBRIL

Wilt u uw vriend(in) of echtgenoot(ote) eens goed verwennen? Dan is een nieuwe zonnebril hét perfecte idee. Daarnaast is het nog eens gezonder voor zijn/haar ogen want ook in de winter moeten deze tegen UV beschermd worden. En niet te vergeten is het een belangrijk accessoire bij iedere outfit.

Kan je niet kiezen? Dan kan je alvast ook altijd opteren voor een cadeaubon voor een zonnebril zodat zij/hij zelf in onze zonnebril-hoek kan komen passen.

CHRISTMAS VOUCHER

Heb je een lotje getrokken met op de verlanglijst: een nieuw montuur of zonnebril. Dan is onze cadeaubon een perfect alternatief. We verpakken de cadeaubon als een echt kerstgeschenk.