We zullen jullie niet meer met ‘open deuren’ kunnen ontvangen, maar staan wel volledig voor jullie klaar op afspraak. We zijn er van overtuigd dat het aan ieder van ons is om onze verantwoordelijkheid op te nemen en mee te werken aan de maatregelen tegen Corona. Hieronder geven we even weer wat nog kan gedurende deze 4 à 6 weken.
Gesloten deur betekent niet dat we niet voor jullie blijven klaarstaan. We mogen jullie tijdens deze periode nog ontvangen voor paramedische handelingen, maar wel steeds op afspraak.

Je kan ons hiervoor telefonisch 03 888 06 42, via email info@optiekgoormachtigh.be of op sociale media (Instagram-Facebook) bereiken om een afspraak in te plannen. Om het zo veilig mogelijk te laten verlopen, zullen we maar 1 klant gelijktijdig ontvangen én mag je maar met maximaal 1 extra persoon langskomen.

De voorbije weken zijn we druk bezig geweest met de nieuwe collectie uit te pakken om deze zo snel mogelijk aan jullie voor te stellen. Wil je je alvast goed voorbereiden op je afspraak voor een nieuwe bril? Bezoek dan onze kijkshop voor de optische monturen of zonnebrillen. We hebben er voor gezorgd dat de hele nieuwe collectie volledig online voor jullie klaar staat en jullie reeds jullie favorieten kunnen uitkiezen.

Maar dat niet alleen … sinds maart 2020 is er natuurlijk ook onze nieuwe webshop! Via deze weg geven we jullie heel graag de mogelijkheid om jullie favoriete zonnebril of accessoires online te scoren. Nood aan advies? Geen zorgen, ook online staan we voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Zo kan je steeds een mailtje sturen of ons contacteren via onze sociale media kanalen voor advies.

SHOP LOKAAL – SHOP ONLINE

Shop Lokaal … het was nog nooit zo belangrijk. Weet dat ergens in jouw buurt iemand een vreugde sprongetje doet wanneer zij een aankoop online van jou zien verschijnen. Het is voor iedereen een moeilijke periode … iedere sector, iedere zaak en ieder persoon probeert op zijn eigen manier een weg doorheen deze ‘gezondheidscrisis’ te vinden.

Wij, als team Optiek Goormachtigh, staan 100% achter het grote belang van persoonlijk contact, een goede service en een professioneel advies. Het is jammer genoeg niet eenvoudig om jullie deze persoonlijke service te verlenen tijdens deze periode. Het is nogmaals gebleken, we moeten allemaal bijdragen voor onze eigen veiligheid en de veiligheid van onze omgeving.

Wij staan voor jullie klaar op een veilige manier! Maak een afspraak of contacteer ons via telefoon of email.
Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril of leuk brilaccessoire? Deze kan je vinden op onze webshop. Heb je vragen of wil je graag ons eerlijk en professioneel advies? Dan proberen we uw vragen via sociale media of e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.


LENSONLINE – LAPPERRE

Lensonline

Goed nieuws – Je hoeft het huis niet meer te verlaten om je lenzen te verkrijgen. Je kan ons hiervoor een mailtje sturen naar boom@lensonline.be of info@optiekgoormachtigh.be met jouw gegevens en dan zetten we deze in bestelling voor jou. Indien je twijfels hebt bij het plaatsen van je lenzen bestelling of heb je andere vragen, raden we je aan om even contact met ons op te nemen.

Lapperre

De afspraken van Lapperre zullen zoals voorzien op vrijdag blijven doorgaan. Indien er wijzigingen zijn, zullen jullie persoonlijk gecontacteerd worden door onze Lapperre Audiologe Eveline.

Voor dringende gevallen met je bril, lenzen of hoortoestellen, kan je ons steeds bereiken op 03 888 06 42. Voor advies of andere vragen, stuur ons een mailtje via info@optiekgoormachtigh.be of op onze sociale media kanalen Instagram & Facebook.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Gezonde groetjes, 
Carine, Eline, Maxine 
Optiek Goormachtigh