Elk moment een comfortabel en klaar zicht – staat gelijk aan – Ten volle genieten van ieder moment. Van licht naar donker, van binnen naar buiten of van zonnig naar bewolkt? Perfect blijven zien in de veranderende lichtomstandigheden is mogelijk zonder enige last.

Eén bril voor binnen en buiten
Een comfortabel zicht in alle lichtomstandigheden? Dit is mogelijk, zonder continu wisselen van bril. De Hoya kwalitatieve brilglazen zijn binnen quasi helder transparant én kleuren onder invloed van UV-licht op tot een zonnebril van categorie 3. Een super oplossing voor zij die het beu zijn om continu te wisselen tussen optische en zonnebril én eveneens een optimale bescherming voor de ogen.

Sensity glazen, wat zijn ze?
Sensity glazen zijn meesleurende glazen die van heldere glazen veranderen naar UV-bescherming cat. 3 wanneer je in contact komt met UV stralingen. Zo kan je dezelfde bril behouden in verschillende klimaten, seizoenen of weersomstandigheden. Ook voor lichtgevoelige personen is dit een goede oplossing, vanaf er te veel UV in de lucht is, verkleuren de glazen om de lichtintensiteit te verminderen.

Van licht naar donker, van binnenshuis naar buiten, van zonnig tot bewolkt weer.
Sensity – HoyaVision

Nieuwe stabilight & precision technologie – Wat is er nieuw?

  • Verkleuren 2x sneller dan 1ste generatie
  • Stabilight Technology garandeert constante prestaties, in alle seizoenen, klimaten en lichtomstandigheden
  • Maximale UV bescherming
  • Diepe natuurlijke kleuren, waardoor uitstekend contrastbehoud en minder schittering: meekleuren bruin en grijs (groen op komst)
  • Uitzonderlijke optische kwaliteit en duurzaamheid dankzij Photochromic
    Precision Technology
  • Microscopisch nauwkeurig spincoatingproces dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling over het gehele lensoppervlak
  • 3 jaar garantie via garantiebewijs

Meer over de verschillende soorten Sensity glazen klik hier