Binnenkort vertrek je op vakantie, wat mag er zeker niet ontbreken in je reiskoffer?

Het eerste reisitem waaraan je denkt, is waarschijnlijk wel je reispas of identiteitskaart. Ook kledij, schoenen en een badhanddoek mag hierbij niet ontbreken wanneer je naar een zonnige bestemming gaat.

Dat onze huid bescherming nodig heeft tegen UV-straling, daar zijn we ons van bewust. Maar dat ook onze ogen nood hebben aan een goede bescherming, wordt vaak vergeten. Het is enorm belangrijk om je ogen steeds te beschermen met een goede zonnebril; Daarom is deze ook onvergetelijk in uw koffer.

En dan de bescherming van je zonnebril … De Any Di suncovers bieden de ideale oplossing voor een etuis die weinig plaats in neemt: klein, compact en een perfecte bescherming voor je glazen. Je kan deze etuis ook steeds aan je tas riem of broeksriem hangen.

** Ultraviolet (UV) straling is onderdeel van het lichtspectrum van de zon dat de aarde bereikt. Langdurige blootstelling aan de zon kan leiden tot ernstige oogaandoeningen en maculaire degeneratie (veroudering van het oog). Deze kunnen voorkomen worden door een goede UV-bescherming. Zonnebrillen met indicatie UV400 bieden de beste bescherming. Ook tijdens bewolkte dagen kunnen deze stralingen de ogen beschadigen. Voorzie dus steeds een zonnebril wanneer je buitenkomt.

Voor een optimale bescherming adviseren we u de zonnebrillen steeds goed te passen vooraleer u deze aankoopt. Let hierbij dat deze zonnebril voldoende afsluit en de glazen groot genoeg zijn. Zo zal uw favoriete zonnebril naast je ogen eveneens de dunne huid rondom je ogen beschermen.

Zorg voor volgende items in je koffer:
- juiste reisdocumenten
- kleine reisapotheek
- toiletgerief (bv. tandpasta, zeep, ...)
- gepaste kledij
- zonnebescherming: huid, haar & ogen
- ontspanning: boek, oortjes, gezelschapspelen
- diverse benodigdheden logement: lakens, handdoeken
- laders elektronische aparaten