EnRoute glas

Breng je veel tijd door in de auto? Heb je ook zo’n last tijdens het autorijden tijdens regenweer, valavond of in het donker? Gaat je zichtbaarheid enorm achteruit wanneer je in aanraking komt met verschillende vormen van licht? Dan is dit het geschikte glas voor u. 

Vaak brengen de weersomstandigheden onveilige situaties op de weg met zich mee. Denk maar aan mist, zware regen, sneeuw, fel zonlicht, etc. Maar ook ondervinden we op de weg regelmatig hinder door de lichtinval van straatlantaarns en spotlichten van tegenliggers.

Daarvoor hebben ze Hoya EnRoute glazen op de markt gebracht. Deze glazen hebben een specifieke coating die de hinderlijke schitteringen en reflecties tegenhouden, het contrast en kleurwaarneming op de weg verbeteren, waardoor je een beter en veiliger zicht krijgt op de weg.

De Hoya EnRoute Pro brillenglazen hebben een extra contrastfilter voor een nog scherper zicht. Bovendien houdt het glasontwerp rekening met uw individuele kijkgedrag, zoals de kijkafstanden naar de spiegels en het dashboard.

Beide EnRoute-brillenglazen zijn verkrijgbaar in een enkelvoudige en dubbelzicht variant en zorgen ze beide voor een breed gezichtsveld en een optimaal zicht op lange afstand.

Doelgroep EnRoute

De EnRoute brillenglazen zijn specifiek ontworpen voor automobilisten. De EnRoute Pro brillenglazen zijn op hun beurt ontwikkeld voor de beroepschauffeurs.