Ho Hoo Hooo … Almost Christmas ☆☆

Tijd voor kerstcadeautjes. Geen inspiratie? Geen probleem, wij helpen je op weg!

Van een handige of kleurrijke etuis tot stijlvolle en trendy accessoires:
een ideaal cadeau voor iedere brildrager.

1 Kleurrijke en originele etuis

Misschien herken je het zelf ook wel het probleem met de grote etuis. Deze merk-etuis die je meekrijgt bij de aankoop van je bril zullen je bril goed beschermen in grote handtassen, koffers, thuis of in de kast, maar is het ook zo gemakkelijk in kleinere handtassen, zak van je jas of rugzakken? Om hiervoor een oplossing te vinden, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar een leuk assortiment aan etuis. Eerst en vooral hebben we een leuke vilten en leren collectie van het merk Valrose aanwezig in de winkel. Ben je voorstander van een neutrale etuis of net een flashy etuis? Met een knop of zonder? Bij Valrose vind je het allemaal! Daarnaast wilden we ook graag een originele collectie aanbieden en daarvoor kozen we het merk Les Amis Maroquinerie.

2 Any Di – Sun cover

Of je het nu gebruikt als gemakkelijk etuis aan je tas, aan je spijkerbroek of in je handtas… De Any Di SunCover in echt leder is een echte eye catcher! Binnenin wordt je bril beschermt tegen krassen en vlekken door een zacht microfiber materiaal. Gewoon open klikken, wisselen van bril en terug toe klikken en de wissel tussen optische en zonnebril is al een feit! Deze Any Di etuis zijn er in verschillende kleuren en met verschillende prints. Ontdek ze bij ons in de winkel of kijk alvast een kijkje op onze kijkshop.

3 Zonnebril/Sportbril

De wintersportvakanties komen er aan… Het moment om op zoek te gaan naar een nieuwe sneeuwbril of zonnebril! Maar niet alleen voor de wintersport, misschien heb je wel een leuke vakantie gepland komende periode. Ook voor de kleinsten hebben we een zonnebril klaar. Je kan steeds online een eerste blik op de actuele collectie werpen.

4 Cadeaubon

Als het moeilijk is om een keuze te maken en je liever nog even wacht. Een cadeaubon is altijd een perfecte alternatief!

Lees ook onze vorige blok i.v.m. de warmste week en onze inzamelactie.

DE WARMSTE WEEK – BRILLEN POETSEN FOR LIFE