Voor de actie Music for Life (Studio Brussel) steunen we dit jaar het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Tot en met 21 december zullen we samen inzamelen voor het project BRILLEN POETSEN FOR LIFE in samenwerking met onze kwaliteitsglazen fabrikant Hoya.

Kom langs met je bril en laat deze professioneel poetsen met de ultrasone reiniger in ruil voor een gift in de collectebus OF koop een limited edition

poetsdoekje aan minimum 5 euro die integraal aan het goede doel geschonken wordt.

 

MET KIJK OP EEN WARMERE TOEKOMST - MUSIC FOR LIFE

Van 21 november tot en met 21 december 2018: Brillen poetsen for Life
° Laat uw bril reinigen en doe een vrijblijvende gift
° Koop een limited edition brillendoekje aan min. 5 euro

 

Wat is Music for Life?

Een solidariteitsactie van Studio Brussel die dit jaar zijn 13e editie van start laat gaan. De presentatoren zullen non-stop radio maken en vragen aan de luisteraars plaatjes aan te vragen in ruil voor een bijdrage voor een goed doel. Daarnaast kan iedereen een eigen actie op poten zetten om tijdens de warmste week van het jaar samen te steunen voor een eigen gekozen goede doel. (StuBru)

Wat is het Belgisch Centrum voor Geleidehonden?

Een opleidingscentrum voor blindengeleidehonden. Deze honden worden opgeleid voor personen met een visuele beperking en dragen bij tot de integratie van blinde of slechtziende personen in onze maatschappij. De hond geeft hen de mogelijkheid zich zelfstandiger, sneller, meer ontspannen en veiliger te verplaatsen. (BCG)